Hoofdingsafbeelding

Evangelische Kerk Balen

Vanuit Rauw Mol (Sunparcs) België

1. Vertrek in zuidwestelijke richting op de Middenstraat naar Pastorijstraat - 62m
  2. Neem de 1e afslag links, de pastorijstraat op - 71m
  3. Neem de 1e afslag rechts om op de Pastorijstraat te blijven - 110 m
  4. Neem de 1e afslag rechts, de Kiezelweg/N712 op - 1,8 km
  5. Neem de 3e afslag links, de Postelsesteenweg/N136, ga verder op de N136 - 2,5 km (Naar: Rijsbergdijk Balen, België)
  6. Vertrek in zuidwestelijke richting op de Rijsbergdijk/N136 naar Hoevenweg Ga verder op de N136 Ga rechtdoor over één rotonde - 2,5 km
  7. Sla rechtsaf bij Vaartstraat/N18 Ga verder op de N18 - 2,1 km
  8. Sla rechtsaf bij Kolfstraat U vindt uw bestemming rechts - 17 m Naar: Kolfstraat 9 2490 Balen, België

Vanuit Antwerpen ring - richting Hasselt - de weg 313

1. Helemaal doorrijden tot aan Geel oost - bij afslag 24 de autosnelweg verlaten.
  2. Afslag Laakdal/Meerhout
  3. Richting Meerhout rijden. Van centrum Meerhout rijdt u richting Mol.
  4. Mol blijven volgen tot u aan de rechter kant het warenhuis Alma – ziet. Bij deze verkeerslichten rechts.
  5. In de volgende bocht ongeveer één km verder, ziet u aan de rechter kant DE LIM, garage van OPEL op het kruispunt naar Olmen, maar u blijft richting Balen centrum volgen. 50 meter na het kruispunt naar links en de bestemming is aan de rechterkant.

Vanuit Tilburg Hilvarenbeek

1. Vanuit Tilburg Hilvarenbeek aanhouden. Deze weg volgt u tot Reusel. In Reusel centrum komt u op een rotonde.
  2. Daar gaat u rechts, maar direct daarna de eerste straat links richting grens,en richting Postel (België).
  3. Aan het einde van de weg in Postel (de abdij ligt aan uw rechterkant) gaat u rechts.
  4. Bij Postel (wat voornamelijk een klooster is) neemt u de weg recht richting Mol.
  5. U gaat dan halverwege over een houten brug.
  6. Deze weg blijft u alsmaar rechtdoor aanhouden. U passeert twee kruisingen (U passeert Sunparks aan de linkerkant). Deze steekt u dan ook recht over. Balen staat al aangegeven.
  7. Bij de rotonde in Balen neemt u de weg naar rechts.
  8. Volgen tot u voorbij de katholieke kerk bent (aan uw linkerzijde) tot aan de verkeerslichten.
  9. Daar gaat u rechts richting Mol.
  10. Over de brug na de Aldi ziet u aan de rechterkant het bordje " evangelische kerk " Daar draait u rechts in en dan bent u in de Kolfstraat en in die straat, het éérste gebouw aan de rechter kant nr 9, daar staat de Evangelische kerk.